Over ons, wie zijn wij

 

De organisatie EEMLAND Bewindvoering & Budgetbeheer

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest bij een handelsgroep te Almere en heb in de loop der tijd vele afdelingen en functies doorlopen, waarvan 25 jaar inkoopervaring, u zult begrijpen dat ik een goed gevulde rugzak, met kennis en kwaliteiten bij mij draag.

Echter zocht ik naar een nieuwe uitdaging in het maatschappelijk sociale vlak. Als Inkoop Manager heb ik veel te maken gehad met financiële en maatschappelijke vraagstukken. Daarom heb ik besloten om mij in te gaan zetten als zelfstandige ondernemer in de:

 

Inkomensbeheer en Budgetbeheer.

Ik ben van mening dat mijn opgebouwde kennis, kwaliteiten en competenties sterk in te zetten zijn in de bewindvoering, schuldhulpverlening en Budgetbeheer. Mijn niveau is HBO denk- en werkniveau en met de opgebouwde kennis van nationale en internationale handel binnen Food-, Non Food-, Technische- en Dienstensector, zijn professionele competenties zoals, leidinggevende ervaring en onderhandelingsvaardigheid sterk ontwikkeld.

Ook door mijn jarenlange ervaring zijn mijn persoonlijke eigenschappen sterk te noemen; Adviserende instelling, proactief/ondernemend, zowel zelfstandig als in een teamverband kunnen werken, sterk ontwikkeld analytisch niveau, resultaatgerichtheid, communicatief, dienstverlenend, goed ontwikkeld commercieel gevoel en oog voor gevoeligheden (diplomatie), dit alles staat voor continuïteit, professionaliteit en winstbijdrage.

 

Motivatie

Soms kunnen mensen door lichamelijke of psychische omstandigheden tijdelijk of permanent hun eigen financiële zaken niet meer behartigen. Er kan dan bij de Kantonrechter beschermingsbewind worden aangevraagd. Ik word dan als beschermingsbewindvoerder door de kantonrechter benoemd en ik dien mij bij de kantonrechter te verantwoorden.

Een veel minder zware maatregel is budgetbeheer. Soms is het voldoende de financiën op een rij te zetten, waarna zij alleen verder kunnen. Ook kan ik de financiën voor een bepaalde tijd gedeeltelijk of volledig beheren. Hier zet ik mij dan ook met volle enthousiasme en passie voor in.

EEMLAND Bewindvoering & Budgetbeheer © 2023, EEMLAND kompas wijst u de weg naar een zorgeloze toekomst